Kdo smo

Naš spletni naslov je: https://lidagreen.si.

Komentarji

Ko obiskovalci na spletnem mestu pustijo komentarje, zberemo podatke, ki so prikazani v obrazcu za komentar, ter obiskovalčev naslov IP in niz uporabniškega agenta brskalnika, da bi pomagali pri odkrivanju neželene pošte.

Anonimiziran niz (imenovan tudi hash), ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova, lahko posredujemo storitvi Gravatar, da ugotovimo, ali jo uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Ko je vaš komentar odobren, bo vaša profilna slika javno vidna v okviru vašega komentarja.

Mediji

Če na spletno mesto nalagate slike, se izogibajte nalaganju slik z vgrajenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko s slik na spletnem mestu prenesejo in pridobijo vse podatke o lokaciji.

Piškoti

Ko pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko strinjate, da se vaše ime, e-poštni naslov in spletno mesto shranijo v piškotke. Ti so namenjeni vašemu udobju, tako da vam ob ponovnem komentiranju ni treba ponovno vnašati svojih podatkov. Ti piškotki trajajo eno leto.

Ko obiščete našo prijavno stran, nastavimo začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje nobenih osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, nastavimo tudi več piškotkov za shranjevanje vaših prijavnih podatkov in možnosti prikaza zaslona. Piškotki za prijavo veljajo dva dni, piškotki za možnosti zaslona pa eno leto. Če izberete možnost “Ohrani me prijavljenega”, bo vaša prijava veljala štirinajst dni. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, se v vašem brskalniku shrani dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje nobenih osebnih podatkov in navaja le ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Piškotek poteče po enem dnevu.

 

Vstavljena vsebina iz drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vsebujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš naslov IP vključen v elektronsko sporočilo za ponastavitev.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo za nedoločen čas. To nam omogoča samodejno prepoznavanje in odobravanje nadaljnjih komentarjev, namesto da jih zadržujemo v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), hranimo tudi osebne podatke, ki jih navedejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadar koli pregledajo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen da ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Te podatke lahko pregledujejo in urejajo tudi skrbniki spletnega mesta.

Kakšne pravice imate v zvezi s svojimi podatki

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Zahtevate lahko tudi izbris vseh osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti iz upravnih, pravnih ali varnostnih razlogov.

Kam se pošljejo vaši podatki

Komentarje obiskovalcev lahko preveri samodejna storitev za odkrivanje neželene pošte.