Dobrodošli na LidaGreen.si! V teh pogojih so opisana pravila in predpisi za uporabo naših tablet za hujšanje. Z nakupom in uporabo naših izdelkov sprejemate te pogoje.

Uporaba tablet za hujšanje
1.1 Tablete za hujšanje so zasnovane tako, da pomagajo pri izgubi telesne teže, če se uporabljajo skupaj z zdravo prehrano in redno telesno vadbo. Rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

1.2 Pred jemanjem teh tablet za hujšanje se morate posvetovati z zdravnikom, da ugotovi, ali so primerne za vas, zlasti če imate kakršne koli zdravstvene težave ali jemljete zdravila.

1.3 Ne prekoračite priporočenega odmerka tablet za hujšanje. Prekomerno jemanje lahko privede do neželenih učinkov.

1.4 Prekinite uporabo, če se pojavijo neželeni učinki, kot so razbijanje srca, omotica ali slabost.

1.5 Tablete za hujšanje shranjujte zunaj dosega otrok.

Plačilo in dostava
2.1 Plačilo za tablete za hujšanje je treba opraviti ob nakupu.

2.2 Tablete za hujšanje bomo dostavili na naslov, ki ga navedete ob nakupu. Ne odgovarjamo za zamude ali nedostavo zaradi dejavnikov, na katere nimamo vpliva, kot so vremenske razmere ali težave z dostavnim podjetjem.

2.3 Po odpremi pošiljke nismo odgovorni za izgubo, poškodbo ali krajo. Za dostavo pošiljke prejemniku je odgovoren prevoznik. Vendar vam bomo po najboljših močeh pomagali pri reševanju morebitnih težav s kurirskim podjetjem. Upoštevajte tudi, da ne moremo zagotoviti povračila za naročila, ki so med prevozom izgubljena, poškodovana ali ukradena.

Izključitev odgovornosti
3.1 Te tablete za hujšanje niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenju, ozdravitvi ali preprečevanju bolezni.

3.2 Ne jamčimo za rezultate izgube telesne teže z uporabo teh tablet za hujšanje.

3.3 Informacije na embalaži in na našem spletnem mestu so zgolj informativne narave in se ne smejo razumeti kot zdravniški nasvet.

3.4 Ne odgovarjamo za kakršno koli škodo ali poškodbe, ki bi lahko nastale zaradi uporabe teh tablet za hujšanje.

Intelektualna lastnina
4.1 Tablete za hujšanje in vsa povezana intelektualna lastnina, vključno z blagovnimi znamkami, logotipi in embalažo, so naša last.

4.2 Brez našega predhodnega pisnega soglasja naše intelektualne lastnine ne smete reproducirati, distribuirati ali prodajati.

Veljavno pravo
5.1 Te pogoje ureja in razlaga zakonodaja Italije, ne da bi se upoštevala načela kolizije zakonov.

5.2 Vsi spori, ki izhajajo iz teh pogojev ali so z njimi povezani, se obravnavajo na sodiščih v Italiji, vi pa se strinjate s pristojnostjo teh sodišč.

Spremembe splošnih pogojev
6.1 Pridržujemo si pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila spremenimo te pogoje.

6.2 Vaša nadaljnja uporaba programa Weight Loss Pills po takšnih spremembah pomeni, da se strinjate s spremenjenimi pogoji.

Pravila in pogoji za izdelke, naročene na zalogo

Postopek naročanja za nazaj:
7.1 Opredelitev: Naknadno naročilo pomeni izdelek, ki ga začasno ni na zalogi, vendar ga je mogoče naročiti in rezervirati za prihodnjo dobavo.

7.2 Oddaja naročila za nazaj: Z oddajo naročila za nazaj se stranka strinja, da ji bo izdelek poslan takoj, ko bo na voljo. Pričakovani datum razpoložljivosti se lahko spremeni.

Plačilo:
8.1 Naročilo za nazaj: ob naročilu za nazaj je potrebno plačilo v celoti, vključno z davki, stroški dostave in obdelave ter drugimi pristojbinami.

8.2 Avtorizacija plačila: Plačilni način bo zaračunan takoj po vnosu ponovnega naročila, ne glede na razpoložljivost izdelka. Povračila bodo obdelana v skladu z našimi pravili o vračilih.

Razpoložljivost in dostava:
9.1 Predvideni datum razpoložljivosti: Navedeni predvideni datum razpoložljivosti je okviren in se lahko spremeni.

9.2 Čas dostave: Potrudili se bomo, da bomo ponovno naročeni izdelek dostavili v razumnem roku. Lahko pride do zamud, za katere nismo odgovorni.

9.3 Delne dobave: Razpoložljive predmete lahko odpošljemo ločeno od naknadno naročenih predmetov; v tem primeru krijemo dodatne stroške pošiljanja.

Nadomestila in vračila
10.1 Pravica do povračila: Če naročila ne moremo obdelati v razumnem roku, bomo poskrbeli za povračilo plačanega zneska.

10.2 Politika vračil: Za izdelke, naročene nazaj, velja naša standardna politika vračil.

Omejitev odgovornosti:
11.1 Naša odgovornost za škodo, ki nastane zaradi zaostalega naročila, je omejena na znesek, plačan za izdelek.

11.2 Nismo odgovorni za posledično, naključno ali kazensko škodo.

Pristojno pravo in sodna pristojnost:
12.1 To pogodbo ureja zakonodaja Evropske unije, za vse spore pa so izključno pristojna sodišča Evropske unije.

Najlepša hvala za LidaGreen.si za vaše potovanje za hujšanje.