Pills - www.lidagreen.de

Kako delujejo tablete Lida
Ideja je preprosta. Takoj ko izdelek zavira apetit in zagotavlja energijo, se oseba začne gibati. Ker torej ne uživa ogljikovih hidratov in se giblje, mora od nekod dobiti energijo. Na ta način se stara maščoba topi. Lahko bi sedeli doma, vendar učinek ne bi bil tako impresiven. Najbolje je, da ga kombinirate z gibanjem, sadjem in zelenjavo, zdravo prehrano in aktivnim življenjskim slogom. Rezultati so odvisni tudi od vas!

Jemanje vegetarijanskih kapsul LiDa povzroči znatno zmanjšanje apetita in vnosa hrane v količinah, na katere je telo navajeno. Človeški organizem ne mara “stradati” in začne uporabljati zaloge maščob, ki so shranjene v telesu, hkrati pa razgrajuje in izkorišča neprebavljene in neporabljene ostanke hrane – nakopičene “odpadke”. Začne se proces razstrupljanja in hujšanja. Zaradi tega se lahko na začetku jemanja pojavijo začasna šibkost, žeja, omotica, nespečnost, nemir ali celo razdražljivost; pri moških je možna tudi začasna spolna šibkost.
LiDa Daidaihua je prehransko dopolnilo na osnovi posebej izbranih rastlinskih izvlečkov.

SESTAVA ZDRAVILA LIDA:
Vsaka kapsula zdravila Lida vsebuje naslednje izvlečke:

  • Izvleček grenke pomaranče 41 %.
  • semena kasije 26 %.
  • Indijski lotos 11%
  • Alisma Orientalis 18 %.
  • L-karnitin 4%

Eno pakiranje zdravila Lida vsebuje
30 kapsul

Zdravila Lida Green ne smejo uporabljati osebe z boleznimi srca, visokim krvnim tlakom (hipertenzijo) ali po možganski kapi!
Izdelek ni zdravilo.

Navodila za uporabo:
– 1 kapsula na dan pred zajtrkom ali po njem. Ne vzemite več kot 1 kapsulo na dan.
– Pijte več vode in jejte več sadja. Premalo vode v telesu zniža raven glukoze v telesu, kar povzroči šibkost in omotico.
– Ne izpuščajte obrokov! Zlasti zajtrk in kosilo. Med jemanjem kapsul je pomembno, da vzdržujete redno prehrano, ki vključuje vodo in sadne sokove.
– Med jemanjem zdravila Lida ne uživajte alkohola. To nevtralizira njen učinek.

Indikacije:
– Kapsule za hujšanje Lida niso primerne za otroke, mlajše od 16 let, in starejše od 65 let.
– Kapsule niso primerne med nosečnostjo in dojenjem.
– Kapsul ne jemljite, če imate visok krvni tlak, težave s srcem, krvnim obtokom ali jetri.
– Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka! Izdelek ne more nadomestiti raznolike prehrane
– Izdelka ne uporabljajte, če jemljete zdravila.
– Lida ni zdravilo

Priporočena prehrana med jemanjem tablet Lida
Spijte več litrov vode na dan. To je zelo pomembno za telo, saj ga voda čisti, pomaga izločati toksine in ohranja poln želodec, tako da je stalni apetit zmanjšan. Jejte lahko hrano, več sadja in zelenjave ter pijte sadne sokove.

Če ne pijete dovolj vode, lahko dobite glavobol in se slabo počutite, zato je to zelo pomembno.

Če imate težave s spanjem, poskušajte čim prej spiti Lida dietne tablete in se izogibajte številnim kofeinskim pijačam. Sama Lida deluje poživljajoče, zato ni priporočljivo uživati več kave in pijač kola, saj lahko te povzročijo razbijanje srca in rahlo zvišanje krvnega tlaka. Zadostuje ena kava zjutraj.

Po nekaj dneh jemanja zdravila Lida in pitja več vode se telo navadi na neprijetnosti.

Za vsako ceno se izogibajte maščobam: takoj se odpovejte majonezi, sladkarijam, mastnemu mesu itd. Res je nerealno verjeti, da se lahko popolnoma izognete uživanju maščob. Toda vsako telo potrebuje določeno količino maščob, ki zanj ni škodljiva. Dovolj je, če poskrbimo, da je ta količina minimalna. Lida zmanjšuje apetit in daje občutek sitosti, vendar ne more nadomestiti polnovrednega obroka, zato ne stradajte, temveč nekaj pojejte zjutraj, ob kosilu in zvečer.

Enkrat tedensko se stehtajte in spremljajte razvoj svoje telesne teže. Pogostejše tehtanje je nesmiselno in lahko le uniči vašo motivacijo.

Resnične spremembe teže se zgodijo v razmaku enega tedna. Običajna hitrost hujšanja je en do dva kilograma na teden. Več kot to ni posebej zaželeno, saj je lahko preveč drastično in ga ne boste dobro sprejeli. V nekaterih tednih bo vaša teža ostala enaka kot ob zadnjem merjenju: ne skrbite, to je povsem normalno.

Nenazadnje uživajte v svojih uspehih ter poskrbite za svojo samozavest in nasmeh: Če ste dobro videti v svojih očeh, boste dobro videti tudi v očeh drugih.

Ko začnete jemati tablete Lida za hujšanje, se lahko težko spomnite prehranskih potreb svojega telesa. Tablete Lida tako dobro zavirajo vaš apetit, da boste mislili: “Ne želim jesti, zato mi ni treba jesti”. Vendar to ni res. Med jemanjem tablet Lida za hujšanje morate jesti. Najpomembnejše je, da si privoščite zdrav zajtrk in jeste štiri- do petkrat na dan. Majhne porcije, zdrava hrana, zelenjava: izbirajte po svojih željah. Morda si boste rekli: “Super, če ne bom nič jedel, bom shujšal” (oglejte si najbolj priljubljene diete). Toda ali je to res tako?

Za izgorevanje maščob je treba jesti. Dejstvo je, da telo potrebuje predvsem energijo. Brez zadostne količine energije telo pretvori mišične beljakovine v energijo za pogon možganov, živčnega sistema in rdečih krvničk.

Ta posebna tkiva nimajo presnovnih mehanizmov za izgorevanje maščob. Izgorevajo le ogljikove hidrate. Ko vnos ogljikovih hidratov pade pod zahteve, začne telo pretvarjati beljakovine v ogljikove hidrate, da bi zadovoljilo svoje potrebe. Končni rezultat je izguba mišičnega tkiva.

Tehtnica morda pokaže, da ste izgubili “težo”, vendar pa ste izgubili veliko tkiva, ki gori maščobe. Mišično tkivo izgoreva 70 odstotkov telesne maščobe, zato izguba mišic zmanjša vašo sposobnost izgorevanja maščob.

Dejansko je lahko “teža”, ki ste jo izgubili med dieto, kar 10-20 odstotkov teže v obliki izgube mišic. Zato na koncu ne boste pridobili le te teže nazaj, ampak tudi nekaj več. Zmanjša se namreč sposobnost izgorevanja maščob.

Če boste upoštevali te nasvete, boste z zdravilom Lida DaiDaihua hitro in enostavno shujšali. Izločanje škroba in sladkarij je dobra ideja za hujšanje, vendar je še vedno treba jemati zdrave dodatke, da bo proces hujšanja učinkovit.

POMEMBNO! Zaradi nove evropske direktive in prepovedi uporabe titanovega dioksida v farmacevtski industriji smo zunanjo lupino kapsule nadomestili z novo vrsto brez vsebnosti titanovega dioksida. Zaradi tega je barva kapsule svetlejša.

Kupite tablete Lida tukaj!